|
 |
 |
|
Τώρα είναι Πέμ Σεπ 09, 2010 4:56 am
|
Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων | Προβολή ενεργών θεμάτων
Latest Post:
| Tρυγονια 2010-2011 | by: volleyst | September 8, 2010, 5:52 pm | | Το ανέκδοτο της ημέρας.. | by: volleyst | September 6, 2010, 12:04 pm | | ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ | by: volleyst | August 27, 2010, 9:11 pm | | "Νέος" ετών 38 !!!! | by: mazetas | August 26, 2010, 7:45 pm | | Κουνέλια 2010 | by: zeppos | August 23, 2010, 8:31 am | | Διαδικτυακές μάχες κυνηγών-αντικυνηγών | by: cazador | August 20, 2010, 6:59 pm |
|
Σελίδα 1 από 1
|
[ 5 Δημοσιεύσεις ] |
|
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
|
blondie
|
 ΚΛΟΠΗ POINTER
Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη από τη σελίδα σας για το βήμα που καταχράζομαι.
Μου έκλεψαν το αρσενικό μου pointer από τον Ωρωπό, πιθανότατα αθίγγανοι σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου. Αν η πληροφορία είναι ακριβής, σκέφτομαι ότι θα καταφύγει ανάμεσα σε κυνηγούς για να πουλήσει το ζωάκι.
Κοινοποιώ τη δημοσίευση της εξαφάνισης, όπως έγινε στο facebook. Θα το εκτιμούσα αν το κοινοποιούσατε σε χώρους συναφείς με το κυνήγι που πιθανόν γνωρίζετε. Το σκυλάκι ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ, το μεγάλωνα ως σκυλί συντροφιάς. Έχει κάποια χαρακτηριστικά ροζ σπυράκια στην κοιλίτσα του λόγω αλλεργίας.
Μήπως γνωρίζετε πιθανές τοποθεσίες παράνομης αγοραπωλησίας κυνηγόσκυλων;
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια βοήθεια.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ.
http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=17458&id=133191456711720&ref=mf
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6977074959 6974467184
|
| Κυρ Ιούλ 25, 2010 4:44 pm |
|
 |
|
zeppos
Site Admin
|
 Re: ΚΛΟΠΗ POINTER
Κάθε Κυριακή στο ΣΧΙΣΤΟ γίνεται μεγάλο παζάρι. Εκεί ίσως βρείτε κάποια άκρη.
Την συμπάθειά μας για την κλοπή του σκύλου σας
Υπάρχει και σχετική αγγελία: http://www.kynigos.net.gr/aggelies/index.php
|
| Δευτ Ιούλ 26, 2010 6:38 am |
|
 |
|
blondie
|
Σε ευχαριστώ πολύ zeppo για την άμεση δημοσίευση της αγγελίας και για τη θετική σου ενέργεια.
Θα το εκτιμούσα αν μπορούσες να μου προτείνεις κάποιες σχετικές κυνοφιλικές/κυνηγετικές ομάδες ώστε να το κοινοποιήσω και εκεί.
Κυριακή στο Σχιστό λοιπόν, δυσκολότερο από το να προσπαθείς να μπεις σε καταυλισμό αθίγγανων δε μπορεί να είναι. Και πάλι ευχαριστώ!
|
| Δευτ Ιούλ 26, 2010 3:03 pm |
|
 |
|
zeppos
Site Admin
|
"Αλεξανδρής Δημήτρης » Τρί Ιούλ 27, 2010 9:35 pm Είδα σήμερα έξω από το σπίτι Αθίγγανων στο Ζεφύρι Αττικής δεμένο 1 πόιντερ ασπρόμαυρο, με το κεφάλι και από τις 2 πλευρές έντονα μαύρο και στο σώμα μόνο πιτσιλιές μαύρες. Το σκυλί ήταν σίγουρα ενίληκο και από τα ψηλά πόιντερ. Αν κρίνω από τον δικό μου πρέπει να ήταν κοντά στα 25 κιλά και ίσως και παραπάνω. Το σκυλί έδειχνε καθόλα καθαρόαιμο και πρέπει να είναι μέρες εκεί γιατί δεν το είδα να έχει τάση να φύγει. Φωτογραφία δεν μπόρεσα να τραβήξω. ΥΓ. Το αναφέρω καθαρά γιατί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν 1 τάση να κλέβουν κυνηγόσκυλά και χωρίς κανένα είδος αρνητικής προκατάληψης προς αυτούς."
Παρακαλώ να το "ψάξετε" το πιο πάνω που το βρήκα στην σελίδα του Γ.Πέππα: http://alectorisgraeca.phpbb24.com/board/topic-t783-15.html
|
| Τετ Ιούλ 28, 2010 7:45 am |
|
 |
|
blondie
|
Να είσαι καλά φίλε μου. Επικοινώνησε χθες το βράδυ μαζί μου ο άνθρωπος και πήγα σήμερα και το είδα. Δυστυχώς, ήταν άλλο ζωάκι. Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου και την υπόδειξη της σελίδας.
|
| Τετ Ιούλ 28, 2010 1:19 pm |
|
|
|
Σελίδα 1 από 1
|
[ 5 Δημοσιεύσεις ] |
|
Μέλη σε σύνδεση |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης |
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
|
|
 |
|